

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След няколко месечна пауза, заведението отново отвори врати
Луди миди, мидена супа, миди по моряшки и миди по бургаШки са само част от вкусните изкушения, които ви очакват
Деликатесната черноморска мида е любим и традиционен продукт в местната кухня
Това са СУ "Любен Каравелов", ОУ "П.К. Яворов" и Професионална гимназия по сградно строителство и инсталации "Пеньо Пенев"
Неприетите на първо класиране бургаски деца са едва 38, но родителите могат да не се притесняват, тъй като свободните места в учебните заведения в общината са напълно достатъчно - 209
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Пандемията бе овладяна в начална фаза и моментално се локализират клъстерните огнища
2482 деца са приети на първо класиране в бургаските ясли и детски градини
Организаторът на протестите, който само предния ден даваше редица интервюта, днес вече подготвя обектите си за отваряне
С тези 2.5 м. правим още една крачка към фалита, обявиха те